• Wembley
  • Wembley
  • Wembley

Videoproductie

U WIL UW OUDE FILMOPNAMEN OP CD?
ARTHE MAAKT ER MOOI WERK VAN!

We hebben al het nodige materiaal in huis om elk evenement op een degelijke manier in beeld te brengen.

Nog voor de camera aan het draaien gaat hebben we met U al een draaiboek doorgenomen. Om tegemoet te kunnen komen aan uw wensen nemen we graag de tijd om vooraf alles tot in detail te bespreken.

U kan, indien gewenst, zelf aanwezig zijn bij de montage van uw project. Aflevering van het eindproduct gebeurt op een drager van uw keuze. (DVD, video).

Video-analyse

Nieuw in het gamma is NACSPORT

Hiermee kunnen trainers direct na een wedstrijd of training een analyse gekoppeld aan videobeelden uitvoeren. Dit is uiteraard heel eenvoudig uitgelegd want het systeem kan aan elke sporttak en aan elke persoon worden aangepast, naargelang de behoeften.

Voor meer informatie over dit systeem maak je best een afspraak.

Intern TV-Circuit

Hiermee is het allemaal begonnen voor ARTHE Broadcast.

Ongeveer 15 jaar geleden introduceerde ARTHE voor het eerst een intern TV-circuit in een voetbalstadion. Hiermee werden supporters en zakenlui voor de wedstrijd geïnformeerd over het reilen en zeilen binnen een club. Er rolt een aantrekkelijke telekrant over het scherm en de tv-uitzending kan aangevuld worden met wedstrijdbeelden, interviews en de laatste nieuwtjes.

Een intern tv-circuit is de snelste manier om de bezoekers van een evenement te informeren en bovenal is het een ideale manier om bedrijven in de schijnwerpers te zetten. Je bedrijfslogo of reclamefilm op een strategisch opgesteld beeldscherm laten verschijnen blijkt uitermate efficiënt te werken.

Maak kennis met de mogelijkheden van een intern tv-circuit en vraag naar de voorwaarden. Je moet echt niet over een uitgebreid televisienetwerk te beschikken om efficiënte tv-reclame op je evenement te brengen.
Zelfs met een minimum aan beschikbare schermen is er al heel wat mogelijk.

Contacteer ons

Tel: +32(0)89 85 86 86
Gsm: +32(0)497 43 37 30
Email: info@arthe.be
Facebook
Twitter
YouTube

Arthe Broadcast


Adresgegevens

Laerstraat 100
3660 Opglabbeek